Je container laten ophalen?

Heb je een container gehuurd bij Afvalcontainers Korevaar en ben je klaar met je project of klus? Laat in het formulier hieronder jouw gegevens achter en wij zullen de afvalcontainer inplannen zodat deze binnen 72 uur (op werkdagen) opgehaald zal worden.

Wist je dat na plaatsing van de afvalcontainer de container tot 8 weken op (jouw) locatie mag blijven staan? Hier zitten geen extra kosten aan verbonden en zit bij de huurprijs inbegrepen. Na 8 weken rekenen wij extra huurkosten van € 2,00 per dag (exclusief BTW).

De afvalcontainer mag tot maximaal 20 cm boven de containerrand beladen worden. Indien het afval hoger dan 20 cm boven de containerrand is beladen – met een maximum van 60 cm – dan worden er extra kosten van € 25,00 (exclusief BTW) per 10 cm in rekening gebracht. Als de container meer dan 60 cm boven de containerrand beladen is of niet verantwoord beladen is dan mag de chauffeur (vanwege veiligheidsredenen) weigeren om de container af te voeren. Wij belasten dan een loze rit van € 75,00 excl. BTW aan je door.

Op feestdagen zijn wij niet in de gelegenheid om je container op te halen. Dit zal automatisch doorschuiven naar de eersvolgende werkdag of die dag daarna. Je ontvangt een bevestiging op welke dag wij uw container op komen halen.

    Ophaalformulier