Skip to main content

 

Op zoek naar een snelle, veilige en eenvoudige manier om van afval af te komen? Zoek niet langer en ga voor een afzetcontainer! Wij zijn Afvalcontainers Korevaar en wij zijn uw containerspecialist voor iedere verbouwing of klus. Of u nu te maken krijgt met houtafval van een kleine hoeveelheid, of met grofvuil van een zeer grote hoeveelheid maakt voor ons niet uit. Onze missie is om het afvoeren van afval gemakkelijk te maken voor iedereen. Bekijk snel onze mogelijkheden!

Hoe kies ik de juiste afzetcontainer?

Hoewel we erg veel kunnen vertellen over het verhuur van een afzetcontainer, zijn we voornamelijk benieuwd naar u! Welke afvalstroom verwacht u? En hoeveel verwacht u van deze afvalstroom? Dat is het beginpunt voor het kiezen van de juiste afzetcontainer voor uw verbouwing of klus. Iedere afzetcontainer is namelijk gericht op een specifieke afvalstroom en elke van deze types is beschikbaar in diverse formaten (3m3, 6m3 en 9m3).

Wat betreft de grootte van de container, rond u de verwachte hoeveelheid afval naar boven af. De ervaring leert namelijk dat de hoeveelheid afval over het algemeen van hoger uitvalt dan van tevoren gedacht. Houdt bij het kiezen van het formaat een zeker speling aan en ga bij twijfel voor het grotere formaat van de afzetcontainer.

Een afzetcontainer huren: het aanbod

Voor het type container is het dus belangrijk om van te voren na te gaan met welke u afvalstroom te maken denkt te krijgen. Op basis hiervan maakt u uw keuze uit de volgende containers:

• Bouw- en sloop afval container
• Puincontainer
• Houtcontainer
• Grofvuil afzetcontainer
• Groencontainer
• (Vervuilde) grondcontainer

Voor een overzicht van welke afvalstromen wel én niet toegestaan zijn in deze containers, neemt u een kijkje bij onze veelgestelde vragen (zie ‘afval’) of bekijkt u de pagina van de containersoort zelf.

Hoe huur ik een container?

Onze containers zijn eenvoudig te bestellen via de webshop. In deze bestelling geeft u direct aan waar en wanneer u de afzetcontainer graag zou willen ontvangen. Deze komen wij vervolgens bij u op locatie plaatsen en wanneer deze vol is, vervolgens ook weer op dezelfde locatie ophalen. Het is hierbij niet nodig om aanwezig te zijn op de locatie, zolang u duidelijk genoeg aangeeft waar wij de container mogen plaatsen. Voor het ophalen van de container geldt dat wij dit enkel op afspraak doen. Geen afspraak? Dan komen wij de container ook niet ophalen. Zo heeft u de huurperiode van uw afzetcontainer volledig zelf in de hand en is deze af te stemmen op het verloop van uw verbouwing of klus.

De kosten voor het plaatsen en ophalen van de container zijn hierbij al in begrepen in onze prijzen, evenals de kosten voor afvalverwerking en vier weken containerhuur.

Meer weten over een afzetcontainer huren?

Heeft u vragen over het huren van een afzetcontainer? Bekijk dan onze veelgestelde vragen!

Staat uw vraag er niet tussen? Of heeft u behoefte aan persoonlijk advies voor uw situatie specifiek? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!