Skip to main content

 

Woont u in Gorinchem of in de omgeving van Gorinchem en heeft u te maken met grofvuil? Kies dan voor gemak en ga voor een container huren! Met de containers van Afvalcontainers Korevaar weet u zeker dat u snel, veilig en gemakkelijk van grofvuil afkomt en dat u hier zelf bijna niets voor hoeft te doen! Weten hoe dit werkt? Lees dan snel verder en ontdek de voordelen die een afvalcontainer van Afvalcontainers Korevaar u te bieden heeft!

Direct al vragen over een container in de regio van Gorinchem? Bel dan direct naar 0184-60 16 41 of mail naar info@afvalcontainerskorevaar.nl!

Welke afvalcontainer kies ik?

Bij Afvalcontainers Korevaar heeft u voor grofvuil Gorinchem de keuze uit zes verschillende containers, namelijk: bouwcontainers, grofvuil containers, puincontainers, houtcontainers, groencontainers en grondcontainers. Uw keuze voor een bepaalde container zal hierbij afhankelijk zijn van de afvalstroom waar u mee te maken krijgt. Bij grofvuil Gorinchem kiest u over het algemeen voor de grofvuil container maar let op! Grofvuil is een gemengde afvalstroom en dat wil zeggen dat de afvalstroom bestaat uit een combinatie van meerdere afvalstromen, waaronder bijvoorbeeld puinafval en houtafval. Heeft u te maken met een enkele afvalstroom zoals puinafval of houtafval? Kies dan voor de puincontainer of houtcontainer, deze zijn namelijk voordeliger.

Let op: Bij iedere container staat weergegeven wat er wel én wat er niet in de desbetreffende container afgevoerd mag worden. Zo gaat u snel en gemakkelijk na welke afvalcontainer u nodig heeft!

Veilig, snel én voordelig

Eenmaal de juiste containersoort gevonden, voegt u deze toe aan de winkelwagen en rekent u deze af via een betaling met iDEAL. Binnen deze bestelling geeft u direct aan waar én wanneer u de container graag zou willen ontvangen. Wij komen de afzetcontainer vervolgens op deze datum bij u op locatie plaatsen en vervolgens ook weer ophalen op het moment dat u klaar bent met de afvalcontainer. Dit doen wij dan ook pas op het moment dat u hier een ophaalafspraak voor maakt en zo heeft u zelf de huurperiode van uw container in de hand. Hierbij is er een huurperiode van vier weken al inbegrepen bij de tarieven voor het huren van een container. Hetzelfde geldt voor de kosten voor het plaatsen en afvoeren van de container en het verwerken van het grofvuil Gorinchem (inclusief eventuele milieutoeslagen). Ook deze zijn inbegrepen bij onze tarieven. Wilt u de container voor een langere periode huren? Dan kan dit tegen een huurtarief van €2,- per extra dag, exclusief BTW.

Wat gebeurt er met grofvuil Gorinchem?

Voor grofvuil Gorinchem geldt dat wij het afval uit uw container bij aankomst op onze werkplaats direct scheiden. Het doel is namelijk om zoveel mogelijk afval te recyclen en hierbij heeft iedere afvalstroom een eigen verwerkingsproces. Zo worden oude stukken hout verwerkt tot nieuwe houtplaten, worden puin- en brokstukken vermalen tot puingranulaat voor de aanleg van nieuwe wegen en wordt tuinafval omgezet in compost. Met het afvoeren van uw afval via onze containers kiest u dus niet alleen voor gemak, maar ook voor duurzaamheid!

Hulp nodig bij grofvuil Gorinchem?

Heeft u hulp nodig bij het afvoeren van uw grofvuil? Neem dan snel contact met ons op! Wij helpen u graag verder in het kiezen van de beste oplossing voor uw situatie specifiek! Direct een kijkje nemen in het aanbod? Ga dan snel naar de webshop en kies de container die past bij uw afvalstroom!