Skip to main content

 

Woont u in Houten of in de omgeving van Houten en heeft u te maken met het afvoeren van grofvuil? Ga dan voor een container van Afvalcontainers Korevaar! Voor iedere afvalstroom hebben we een passende container, zo ook voor grofvuil Houten. Graag vertellen we u alles over het een container huren voor grofvuil en hoe dit precies in zijn werk gaat. Evengoed leggen we graag uit wat er met uw afval gebeurt op het moment dat wij uw container weer ophalen, er gebeurt namelijk heel veel! En dat allemaal voor een groenere wereld voor u, voor ons en voor onze kinderen. Meer weten? Lees dan snel verder!

Niet woonachtig in de omgeving van Houten? Wij leveren containers in heel Nederland! Bekijk snel het aanbod via onze webshop en neem bij vragen contact met ons op!

Wat is grofvuil?

Grofvuil is een gemengde afvalstroom en dit wil zeggen dat de afvalstroom een combinatie is van meerdere soorten afval. Grofvuil bestaat hiermee uit…

• Meubels
• Raambekleding
• Sanitair
• Fietsen
• Tuinmeubels
• Puin
• Tegels
• Hout
• Metalen
• Kunststof
• Sloop/afvalhout

Let op! Andere afvalstromen dan bovenstaande afvalstromen zijn niet toegestaan in de container. Hiermee kunnen onder andere de volgende soorten afval niet afgevoerd worden met een afvalbak voor grofvuil Houten: koelkasten, vriezers, autobanden, vetresten, dakleer, vloeistoffen, chemisch afval, matrassen, elektronische apparaten, asbest en asbestgelijkend materiaal.

Hoe werkt het afvoeren van grofvuil?

Het afvoeren van grofvuil Houten met een container van Afvalcontainers Korevaar is veilig, snel en gemakkelijk. Van het begin tot het eind huurt u al een container is vier simpele stappen:

1. De container bestellen;
2. De container laten plaatsen;
3. De container vullen;
4. De container op laten halen.

Als u zich richt op stap 1 en stap 3, dan doen wij de rest! Bij alle tarieven in onze webshop zijn de kosten voor het plaatsen en afvoeren van de container namelijk al inbegrepen, evenals de kosten voor het verwerken van uw grofvuil Houten. Bij Afvalcontainers Korevaar hanteren we namelijk voordelige all-in tarieven waarmee u van tevoren dan ook al weet waar u aan toe bent bij het huren van een container. Bekijk snel alle containers in onze webshop!

Van grofvuil naar grondstof

Maar wat gebeurt er nu eigenlijk met het grofvuil uit uw container? Wanneer wij de container bij u op locatie hebben opgehaald, zullen we uw afval bij aankomst op onze locatie direct scheiden. Als afvalverwerker is het namelijk onze missie om al het afval een tweede leven te geven en daarbij vereist iedere afvalstroom een ander verwerkingsproces. Zo zetten we houtafval om in nieuwe houtplaten en wordt puin omgezet in puingranulaat voor de bouw van nieuwe gebouwen en de aanleg van nieuwe wegen. Het doel? Steeds minder afval verbranden en steeds meer afval hergebruiken. Waarom? Omdat we op deze manier steeds minder CO2 uitstoten en steeds minder bronnen uitputten door het feit dat we steeds minder nieuwe grondstoffen nodig hebben. Grofvuil Houten afvoeren met een container is daarmee niet alleen goed voor u, maar ook voor onze maatschappij. Samen gaan we voor een duurzame samenleving waarin we afval alleen nog maar als nieuwe grondstof zien.

Vragen over een container huren voor grofvuil Houten?

Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen! Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan snel contact met ons op, we helpen u graag!