Skip to main content

 

Wanneer de containers in de straat te klein of ongeschikt worden voor de grootte en hoeveelheid van uw afval, lijkt de milieustraat bij het grofvuil IJsselstein een goede optie. Toch is er een snellere en makkelijkere manier om snel en veilig van uw grofvuil af te komen en dat is het huren van een afvalcontainer. Voor iedere afvalstroom bieden we een geschikte container in diverse formaten. Ontdek de mogelijkheden voor uw verbouwing of klus en haal het grofvuil IJsselstein naar huis met een container huren!

Heeft u een vraag over onze containers? Bel dan direct 00184-601641 of bekijk onze veelgestelde vragen.

Dé oplossing voor al uw afval

Bij Afvalcontainers Korevaar gaan wij verder dan simpelweg het afvoeren van afval. Wij hebben als doel om al uw zorgen over afval afvoeren weg te nemen en tegelijkertijd bij te dragen aan de creatie van een duurzame samenleving. Met onze innovatieve verwerkingsprocessen geven wij afval een tweede leven en hebben wij als doelstelling om zo min mogelijk afval te verbranden. Hoe minder afvalverwerkers zoals wij en het grofvuil IJsselstein gezamenlijk uitstoten, hoe lager onze CO2-uitstoot zal worden vanuit IJsselstein. Samen gaan we niet alleen voor een wereld zonder afval, maar ook voor een wereld waarin we gaan voor een CO2-neutrale samenleving.

Een container voor iedere afvalstroom

Om afval zo goed mogelijk te recyclen is het nodig om afval te scheiden, net als bij het grofvuil IJsselstein. Wanneer we dit niet doen, kan afval onbruikbaar worden voor hergebruik doordat de afvalsoorten vervuild raken door vermenging. Om deze reden hebben wij dan ook zes verschillende containers in ons aanbod, elk gericht op een eigen afvalstroom. Hiermee heeft u de keuze uit de volgende containers: bouwcontainers, grofvuil containers, houtcontainers, puincontainers, groencontainers en grondcontainers.

Het grofvuil IJsselstein aan huis

Al onze containers komen wij van Afvalcontainers Korevaar op een datum en locatie naar keuze plaatsen. Afval afvoeren wordt dan ook mogelijk vanaf uw eigen voordeur en daarmee haalt u indirect een stukje van de milieustraat van het grofvuil IJsselstein naar huis. U hoeft daarentegen geen rekening meer te houden met rijen, wachttijden en openingstijden van het grofvuil IJsselstein en daarmee heeft u wel de lusten, maar niet de lasten van het grofvuil IJsselstein.

De huurperiode van een container houdt u hierbij volledig zelf in de hand. U maakt namelijk zelf een afspraak voor het plaatsen en het ophalen van de container. Zonder afspraak komen wij niet en zo houdt u de container zo lang of zo kort als dat u hem nodig heeft tot uw beschikking.

Afvalcontainer huren?

Bekijk dan snel ons aanbod en kies de container die past bij uw verbouwing of klus! Let op: Rond de verwachte hoeveelheid afval altijd naar boven af bij het huren van een container. De daadwerkelijke hoeveelheid afval valt over het algemeen vaak hoger uit dan van tevoren gedacht. Ga bij twijfel daarom altijd voor de grotere container.

Heeft u vragen over het huren van een container? Neem dan contact met ons op of bekijk de veelgestelde vragen.