Skip to main content

 

Snel en gemakkelijk van uw grofvuil afkomen? Kies dan voor gemak en ga voor een vuilcontainer huren! Met de containers van afvalcontainers Korevaar weet u zeker dat u snel, veilig en gemakkelijk van vuil afkomt en dat u hier zelf bijna niets voor hoeft uit te voeren! Wilt u weten hoe dat werkt? Lees dan snel verder en ontdek de voordelen en het gemak van een container huren voor uw grofvuil!

Maak kennis met een vuilcontainer huren

Het huren van een vuilcontainer is een gemakkelijke, veilige en snelle manier om grofvuil af te voeren. Alle containers zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop, waarna wij ze bij u op een datum en locatie naar keuze komen plaatsen. Vanaf dit moment kunt u uw grofvuil kwijt in de container en hoeft u dus zelf de deur niet meer uit voor het afvoeren van afval. Wanneer u klaar bent met de vuilcontainer, maakt u meteen een ophaalafspraak en zo komen wij de vuilcontainer zo snel mogelijk bij u ophalen. Zo heeft u de huurperiode van de container zelf in de hand en gebruikt u de container zo lang als dat u deze nodig heeft!

De vuilcontainer mag tot maximaal vier weken blijven staan. Hierna wordt er €2,- (exclusief btw) per extra dag in rekening gebracht.

Wat mag ik afvoeren in een vuilcontainer?

De vuilcontainer, oftewel een grofvuilcontainer, is een van de vele containers in ons aanbod. Al is er soms een onduidelijkheid tussen een grofvuil container huren en een bouwcontainer huren. Toch is het een groot verschil: In een grofvuilcontainer kunt u (tuin)meubels, raambekleding, hout, tegels, kunststof, sanitair en fietsen afvoeren. In een bouwcontainer mag u ook andere afvalsoorten afvoeren, waaronder grofvuil.

Wat kost het huren van een vuilcontainer?

Bij afvalcontainers Korevaar kan een vuilcontainer huren tegen voordelige all-in tarieven. De kosten voor het plaatsen van de container, het ophalen van de (volle) container en vervolgens het verwerken en sorteren zijn namelijk al inbegrepen bij de tarieven op de webshop. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent bij een vuilcontainer huren en hoeft u niet voor verrassingen te komen staan. De prijs van een vuilcontainer huren is vervolgens afhankelijk van het formaat die u bestelt. U heeft namelijk de keuze uit verschillende formaten, namelijk: de vuilcontainer 3m3, vuilcontainer 6m3, vuilcontainer 9m3 en een vuilcontainer 9m3 gesloten.

LET OP: bij het niet volgen van de juiste richtlijnen voor het huren van een vuilcontainer kunnen eventuele toeslagen worden gerekend. Deze gelden wanneer u het afval uit de container meer dan 20 cm boven de rand laat uitsteken en wanneer u ander afval in de container heeft gedeponeerd dan waar de container bedoeld voor is.

Meteen een vuilcontainer huren?

Dat kan! Bestel uw vuilcontainer voor 12:00 uur vandaag, en wij plaatsen de container direct de volgende werkdag nog bij u op de stoep! Komt u er niet uit? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0184-601641 of mail naar info@afvalcontainerskorevaar.nl, we helpen u graag!