Toont alle 4 resultaten

Bouwafval en sloopafval container huren

Het komt wel eens voor dat je aan een verbouwing gaat beginnen en dat je pas op het laatste moment nadenkt over het bouw- en sloopafval. Waar ga je het afval laten en hoe ga je dit afvoeren? Bij Afvalcontainers Korevaar kan je gemakkelijk, snel en voordelig een bouwcontainer huren. Op werkdagen vóór 16.00 uur een bouwcontainer huren, is de volgende werkdag op je gewenste locatie geleverd. Zo loopt je planning niet in de soep en kan je direct aan de slag!

Bouwcontainer huren

Bij Afvalcontainers Korevaar kan je een bouwcontainer huren voor de beste prijs. Wil je graag een bouwcontainer huren maar twijfel je over het juiste formaat? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van de juiste bouwcontainer voor je klus. Het is natuurlijk belangrijk dat je de juiste container huurt. Wanneer je verschillende afvalstromen wil afvoeren zoals, plastic, hout, glas, puin en gips kan je het beste kiezen voor een bouwcontainer huren. Maar wil je alleen (schoon) puinafval afvoeren? Dan kan je beter een puincontainer huren.

Let wel op dat de bouwcontainer tot maximaal 20 cm boven de containerrand beladen mag worden. Als het bouwafval hoger dan 20 cm boven de containerrand is beladen – met een maximum van 60 cm – dan worden er extra kosten van € 25,00 (exclusief BTW) per 10 cm in rekening gebracht. Als de bouwcontainer meer dan 60 cm boven de containerrand beladen is of niet verantwoord beladen is mag de chauffeur (vanwege veiligheidsredenen) weigeren om de bouwcontainer af te voeren. Wij belasten dan een loze rit van € 75,00 excl. BTW door.

Goedkoop een bouwcontainer huren

Een goedkope bouwcontainer huren doe je bij Afvalcontainers Korevaar! Wij beschikken over bouwcontainers in diverse container formaten, waaronder een bouwcontainer 3m3, bouwcontainer 6m3, bouwcontainer 9m3 en een bouwcontainer 9m3 gesloten. Je vindt dus altijd een bouwcontainer die geschikt is voor je project of klus. Hiernaast profiteer je tevens van onze all-in prijzen. Het plaatsen, ophalen en verwerken van een bouwcontainer is allemaal bij de prijs inbegrepen. Verder betaal je ook geen borg en profiteert van onze snelle service!

De voordelen van een bouw- en sloopafval container huren

Bij bouw- en sloopprojecten is het handig om een bouw- en sloopafval container te huren. Een bouw- en sloopafval container huren brengt veel voordelen met zich mee. Het biedt gemak, bespaart tijd en is milieuvriendelijk en kostenbesparend. Met behulp van een bouw- en sloopafval container wordt het weghalen van bouw- en sloopafval een simpele klus.

Hoe werkt een sloopafval container huren?

Een bouw- en sloopafval container huren is een fijne manier om je afval efficiënt en gemakkelijk af te voeren, zonder enige zorgen. Om een bouw- en sloopafval container te huren, begin je met het selecteren van de juiste grootte. De bouw- en sloopafval container  zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van de hoeveelheid bouwafval die je wilt afvoeren. Bestel de container voor de gewenste datum, locatie en tijd. Afvalcontainers Korevaar zorgt ervoor dat de bouwafval container op het gewenste moment wordt geleverd. Nadat je de container hebt gevuld, neem je contact op en zullen we het bouwafval naar een geschikte locatie afvoeren.

Wanneer je ook andere soorten afval wilt afvoeren dan kan je ook een andere goedkope container huren. Voor meer informatie hierover of over het huren van een bouwcontainer kan je contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan je te woord voor al je vragen. Bij bijvoorbeeld grondafval, houtafval of grofvuil dan kan je beter een houtcontainergrond container huren of grofvuil container huren. En je kan ook groenafval afvoeren en een container huren voor tuinafval. Deze soorten afval kunnen namelijk niet worden afgevoerd in een bouwcontainer.