Toont alle 4 resultaten

Bouwcontainer huren

Het komt wel eens voor dat u aan een verbouwing gaat beginnen en dat u pas op het laatste moment nadenkt over het bouw- en sloopafval. Waar gaat u het afval laten en hoe gaat u dit afvoeren? Bij Afvalcontainers Korevaar kunt u gemakkelijk, snel en voordelig een bouwcontainer huren. Op werkdagen vóór 16.00 uur een bouwcontainer huren, is de volgende werkdag op uw gewenste locatie geleverd. Zo loopt uw planning niet in de soep en kunt u direct aan de slag!

Bouw- en sloopcontainer huren

Bij Afvalcontainers Korevaar kunt u een bouwcontainer huren voor de beste prijs. Wilt u graag een bouwcontainer huren maar twijfelt u over het juiste formaat? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag op weg bij het vinden van de juiste bouwcontainer voor uw klus. Het is natuurlijk belangrijk dat u de juiste container huurt. Wanneer u verschillende afvalstromen wil afvoeren zoals, plastic, hout, glas, puin en gips kunt u het beste kiezen voor een bouwcontainer huren. Maar wilt u alleen (schoon) puinafval afvoeren? Dan kunt u beter een puincontainer huren.

Let wel op dat de bouwcontainer tot maximaal 20 cm boven de containerrand beladen mag worden. Als het bouwafval hoger dan 20 cm boven de containerrand is beladen – met een maximum van 60 cm – dan worden er extra kosten van € 25,00 (exclusief BTW) per 10 cm in rekening gebracht. Als de bouwcontainer meer dan 60 cm boven de containerrand beladen is of niet verantwoord beladen is mag de chauffeur (vanwege veiligheidsredenen) weigeren om de bouwcontainer af te voeren. Wij belasten dan een loze rit van € 75,00 excl. BTW door aan u.

Goedkope bouwcontainer huren

Een goedkope bouwcontainer huren doet u bij Afvalcontainers Korevaar! Wij beschikken over bouwcontainers in diverse container formaten, waaronder een bouwcontainer 3m³, bouwcontainer 6m³, bouwcontainer 9m³ en een bouwcontainer 9m³ gesloten. U vindt dus altijd een bouwcontainer die geschikt is voor uw project of klus. Hiernaast profiteert u tevens van onze all-in prijzen. Het plaatsen, ophalen en verwerken van een bouwcontainer is allemaal bij de prijs inbegrepen. Verder betaalt u ook geen borg en profiteert van onze snelle service!