Toont alle 4 resultaten

Grofvuil container huren

Via onze webshop kan gemakkelijk en snel een grofvuil container huren voor de beste prijs. Ben je aan het opruimen of heb je een verbouwing op de planning staan? Dan kan je met een van onze grofvuil containers al je afval gemakkelijk en snel laten afvoeren. Een van de grootse voordelen van een grofvuil container huren bij Afvalcontainers Korevaar is dat je niet op en neer hoeft te rijden naar de gemeentelijke stortplaats. Hiermee bespaar je veel energie, tijd en geld. Heb je op korte termijn al een grofvuil container nodig? Dat is bij ons geen enkel probleem! Als je in onze webshop een grofvuil container huurt op werkdagen vóór 16.00 uur, plaatsen wij de grofvuil container de volgende werkdag!

Container huren grofvuil

Er is soms wat onduidelijkheid tussen een grofvuil container huren en een bouwcontainer huren. Echter is er toch een groot verschil. In een grofvuil container kan je bijvoorbeeld (tuin)meubels, raambekleding, hout, tegels, kunststof, sanitair en fietsen verzamelen. Terwijl je in een bouwcontainer meer afvalsoorten kan afvoeren waaronder grofvuil, maar natuurlijk vooral bouwafval dat vrijkomt bij een verbouwing. Zodra je weet dat je een grofvuil container wil huren is het belangrijk om na te denken over het juiste formaat. Je kan bij ons verschillende formaten huren, namelijk een grofvuil container 3m3, grofvuil container 6m3, grofvuil container 9m3 en een grofvuil container 9m3 gesloten.

Let wel op dat de grofvuil container tot maximaal 20 cm boven de containerrand beladen mag worden. Als het grofvuil hoger dan 20 cm boven de containerrand is beladen – met een maximum van 60 cm – dan worden er extra kosten van € 25,00 (exclusief BTW) per 10 cm in rekening gebracht. Als de grofvuil container meer dan 60 cm boven de containerrand beladen is of niet verantwoord beladen is mag de chauffeur (vanwege veiligheidsredenen) weigeren om de grofvuil container af te voeren. Wij belasten dan een loze rit van € 75,00 excl. BTW door..

Goedkoop een grofvuil container huren

Dankzij ons ruime aanbod aan grofvuilcontainers vind je altijd een geschikte grofvuilcontainer voor je project of klus. Wist je ook al dat je na het bestellen van een grofvuilcontainer tevens profiteert van een huurperiode van maximaal vier werken? Dit zit bij de prijs inbegrepen. Hiernaast betaal je geen borg, geen extra verwerkingskosten, geen milieutoeslagen en betaal je niks extra voor het plaatsen en ophalen van de (volle) grofvuil container. Dus wil je een goedkope grofvuil container huren? Kies dan voor Afvalcontainers Korevaar!

Wanneer je ook andere soorten afval wilt afvoeren dan kan je ook een andere goedkope container huren. Voor meer informatie hierover of over het huren van een grofvuil container kan je contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan je te woord voor al je vragen. Bij bijvoorbeeld grondafval, houtafval of puin dan kan je beter een houtcontainergrond container huren of puincontainer huren. En je kan ook groenafval afvoeren en een container huren voor tuinafval. Deze soorten afval kunnen namelijk niet worden afgevoerd in een grofvuil container.

De voordelen van grofvuil afvoeren met een huisraad container

Als je grofvuil wilt afvoeren, dan is het aan te raden om een grofvuil of container te huren, of je kan een restafval container huren. Het huren van een grofvuil container brengt verschillende voordelen met zich mee. Het bespaart tijd, biedt gemak, bespaart kosten en is milieuvriendelijk. Een grofvuil container of huisraad container huren maakt grofvuil afvoeren gemakkelijk en probleemloos.

Hoe werkt een grofvuil container huren ?

Een afvalcontainer huren voor grofvuil is een handige oplossing om je grofvuil goedkoop en moeiteloos af te voeren, zonder dat je je ergens zorgen over hoeft te maken. Bij het huren van een container voor grofvuil is het allereerst belangrijk om de juiste grootte te kiezen. Er zijn diverse afmetingen beschikbaar voor grofvuil containers, die afhankelijk zijn van de hoeveelheid huisraad die je wilt laten afvoeren. Bestel de container voor de gewenste datum, locatie en tijd. Afvalcontainers Korevaar zorgt ervoor dat de grofvuil container op het gewenste moment wordt geleverd. Nadat je de container hebt gevuld, neem je contact op en zullen we het grofvuil naar een geschikte locatie afvoeren.