Toont alle 4 resultaten

Grofvuil container huren

Via onze webshop kunt u gemakkelijk en snel een grofvuil container huren voor de beste prijs. Bent u aan het opruimen of heeft u een verbouwing op de planning staan? Dan kunt u met een van onze grofvuil containers al uw afval gemakkelijk en snel laten afvoeren. Een van de grootse voordelen van een grofvuil container huren bij Afvalcontainers Korevaar is dat u niet op en neer hoeft te rijden naar de gemeentelijke stortplaats. Hiermee bespaart u veel energie, tijd en geld. Heeft u op korte termijn al een grofvuil container nodig? Dat is bij ons geen enkel probleem! Als u in onze webshop een grofvuil container huurt op werkdagen vóór 16.00 uur, plaatsen wij de grofvuil container de volgende werkdag!

Container huren grofvuil

Er is soms wat onduidelijkheid tussen een grofvuil container huren en een bouwcontainer huren. Echter is er toch een groot verschil. In een grofvuil container kunt u bijvoorbeeld (tuin)meubels, raambekleding, hout, tegels, kunststof, sanitair en fietsen verzamelen. Terwijl u in een bouwcontainer meer afvalsoorten kunt afvoeren waaronder grofvuil, maar natuurlijk vooral bouwafval dat vrijkomt bij een verbouwing. Zodra u weet dat u een grofvuil container wil huren is het belangrijk om na te denken over het juiste formaat. U kunt bij ons verschillende formaten huren, namelijk een grofvuil container 3m³, grofvuil container 6m³, grofvuil container 9m³ en een grofvuil container 9m³ gesloten.

Let wel op dat de grofvuil container tot maximaal 20 cm boven de containerrand beladen mag worden. Als het grofvuil hoger dan 20 cm boven de containerrand is beladen – met een maximum van 60 cm – dan worden er extra kosten van € 25,00 (exclusief BTW) per 10 cm in rekening gebracht. Als de grofvuil container meer dan 60 cm boven de containerrand beladen is of niet verantwoord beladen is mag de chauffeur (vanwege veiligheidsredenen) weigeren om de grofvuil container af te voeren. Wij belasten dan een loze rit van € 75,00 excl. BTW door aan u.

Goedkope grofvuil container huren

Dankzij ons ruime aanbod aan grofvuilcontainers vindt u altijd een geschikte grofvuilcontainer voor uw project of klus. Wist u ook al dat u na het bestellen van een grofvuilcontainer tevens profiteert van een huurperiode van maximaal vier werken? Dit zit bij de prijs inbegrepen. Hiernaast betaalt u geen borg, geen extra verwerkingskosten, geen milieutoeslagen en betaalt u niks extra voor het plaatsen en ophalen van de (volle) grofvuil container. Dus wilt u een goedkope grofvuil container huren? Kies dan voor Afvalcontainers Korevaar!