Toont alle 2 resultaten

Voorwaarden grondcontainer huren

Bij het inzamelen en afvoeren van vervuilde grond is het noodzakelijk dat Afvalcontainers Korevaar uiterst veilig te werk gaat. Zodoende vragen wij uw aandacht en tijd om de extra voorwaarden door te nemen die bij een grondcontainer huren komen kijken.

  1. Na ontvangst van uw bestelling plaatsen wij (binnen minimaal 48 uur) de grondcontainer op uw gewenste locatie. Het is niet mogelijk om binnen 24 uur te leveren. Dit heeft te maken met het aanvragen van een afvalstroomnummer.
  2. Bovenstaande tarieven voor het afvoeren van een grondcontainer zijn leidend, mits de grond binnen het PFOA-gebied valt. Binnen 48 uur ontvangt u hierover meer informatie. U heeft dan vrijblijvend de mogelijkheid om de grondcontainer te annuleren. Aan het afvoeren van grond binnen het PFOA-gebied zijn andere tarieven van toepassing.

Grond container huren

Bent u van plan om het perceel rondom uw huis opnieuw aan te leggen of wilt u uw tuin verbouwen of herindelen? Bij dit soort projecten komt veel aarde, zand, veen of een ander soort grond vrij. Het is dan aan te raden om een grondcontainer te huren. Met een grondcontainer kunt u namelijk makkelijk en snel veel grond in één keer afvoeren. Hiermee bespaart u meerdere ritjes naar de gemeentelijke stortplaats!

Wij beschikken over verschillende grondcontainer formaten die u kunt huren, namelijk een grondcontainer 3m³ en grondcontainer 6m³. U kunt dus voor zowel kleine en grote hoeveelheden grond bij ons terecht. Heeft u de grondcontainer op korte termijn nodig? Dat is voor ons geen probleem. Wanneer u op werkdagen voor 16.00 uur een grondcontainer huurt, zullen wij ons best doen om deze minimaal 48 uur na bestelling te leveren! Zodra de grondcontainer is geplaatst mag deze tot 4 weken op uw locatie blijven staan. Als de grondcontainer opgehaald kan worden, kunt u gebruikmaken van onze ophaalservice. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Grondafval container huren

Op verschillende locaties in Nederland is vervuilde grond aangetroffen. In deze gebieden kan de bodem zijn verontreinigd met gevaarlijke stoffen (PFOA/PFAS). Mocht u in een gebied wonen waar vervuilde grond is aangetroffen kunnen wij onze grondcontainers leveren. Hier kunnen andere kosten aan verbonden zitten.

Naast onze scherpe prijzen bent u bij ons ook verzekerd van de beste service. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, gaan wij voor u aan de slag. De grondcontainer wordt op de door u opgegeven locatie geplaatst, zodat u makkelijk en snel de grondcontainer kunt vullen. Wanneer u meer dan alleen grond wil afvoeren, zoals bijvoorbeeld hout of tuinafval dan kunt u beter een houtcontainer huren of tuinafval container huren. Voor meer informatie hierover of over het huren van een grondcontainer kunt u contact opnemen met onze klantenservice.