Toont alle 2 resultaten

Grondafval container huren

Bent u van plan om het perceel rondom uw huis opnieuw aan te leggen of wilt u uw tuin verbouwen of herindelen? Bij dit soort projecten komt veel aarde, zand, veen of een ander soort grond vrij. Dit grondafval kunt u niet laten liggen. Het is dan aan te raden om een grondafval container te huren. Met een grondafval container kunt u namelijk makkelijk en snel veel grond in één keer afvoeren. Hiermee bespaart u meerdere ritjes naar de gemeentelijke stortplaats!

Wij beschikken over verschillende grondafval container formaten die u kunt huren, namelijk een grondcontainer 3m³ en grondcontainer 6m³. U kunt dus voor zowel kleine en grote hoeveelheden grond bij ons terecht.

Weet u niet wanneer u een kleine of grote grondafval container nodig heeft? In een grondcontainer 3m³ passen ongeveer 12,5 kruiwagens tot de rand gevuld met zand. Heeft u meer nodig? Dan weet u dat u een grotere grondcontainer moet huren. Heeft u de grondcontainer op korte termijn nodig? Dat is voor ons geen probleem. Wanneer u op werkdagen voor 16.00 uur een grondcontainer huurt, zullen wij ons best doen om deze minimaal 48 uur na bestelling te leveren! Zodra de grondcontainer is geplaatst, mag deze tot 4 weken op uw locatie blijven staan. Als de grondcontainer opgehaald kan worden, kunt u gebruikmaken van onze ophaalservice. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Wanneer uw container vol is, kunt u ervoor kiezen om uw grondafval container om te laten wisselen. U kunt dan een nieuwe grondafval container huren. Wij halen de volle container binnen 48 uur voor u op en plaatsen direct een nieuwe. U kunt in dit geval direct weer verder met het verzamelen van uw grondafval. Heeft u vragen over wat u zojuist gelezen heeft? Stel deze dan gerust! Wij staan klaar om u te helpen.

Voorwaarden grondafval container huren

Bij het inzamelen en afvoeren van vervuilde grond is het noodzakelijk dat Afvalcontainers Korevaar uiterst veilig te werk gaat. Zo vragen wij uw aandacht en tijd om de extra voorwaarden door te nemen die bij een grondafval container huren komen kijken.

  1. Na ontvangst van uw bestelling plaatsen wij (binnen minimaal 48 uur) de grondcontainer op uw gewenste locatie. Het is niet mogelijk om binnen 24 uur te leveren. Dit heeft te maken met het aanvragen van een afvalstroomnummer.
  2. Bovenstaande tarieven voor het afvoeren van een grondcontainer zijn leidend, mits de grond binnen het PFOA-gebied Binnen 48 uur ontvangt u hierover meer informatie. U heeft dan vrijblijvend de mogelijkheid om de grondcontainer te annuleren. Aan het afvoeren van grond binnen het PFOA-gebied zijn andere tarieven van toepassing.
  3. U moet er rekening mee houden dat vervuilde grond niet is toegestaan in de grondafval container. Hierbij kunt u denken aan: boomstronken, wortels, grind, olie, hout, plastic, etc. Voor houtafval en tuinafval kunt u aparte containers huren.

Heeft u vragen over de voorwaarden of bent u ergens niet zeker van? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zoeken het samen met u uit.

Grond container huren bij Afvalcontainers Korevaar

Op verschillende locaties in Nederland is vervuilde grond aangetroffen. In deze gebieden kan de bodem zijn verontreinigd met gevaarlijke stoffen (PFOA/PFAS). Deze stoffen zijn schadelijk voor uw gezondheid. Het kan invloed hebben op uw immuunsysteem en op de voortplanting en ontwikkeling van het ongeboren kind. Mocht u in een gebied wonen waar vervuilde grond is aangetroffen, dan moet u aan de bel trekken. Wij kunnen dan namelijk onze grondcontainers leveren. Hier kunnen andere kosten aan verbonden zitten.

Naast onze scherpe prijzen bent u bij ons ook verzekerd van de beste service. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, gaan wij voor u aan de slag. De grondcontainer wordt op de door u opgegeven locatie geplaatst, zodat u makkelijk en snel de grondcontainer kunt vullen. Bij ons kunt u meer dan alleen grondafval containers huren. Wanneer u ook andere soorten afval wilt afvoeren, zoals bijvoorbeeld hout of tuinafval dan kunt u beter een houtcontainer huren of tuinafval container huren. Deze soorten afval kunnen namelijk niet worden afgevoerd in een grondafval container. Voor meer informatie hierover of over het huren van een grondcontainer kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan u te woord voor al uw vragen.