Toont alle 2 resultaten

Grondafval container huren

Ben je van plan om het perceel rondom je huis opnieuw aan te leggen of wil je jouw tuin verbouwen of herindelen? Bij dit soort projecten komt veel aarde, zand, veen of een ander soort grond vrij. Dit grondafval kan je niet laten liggen. Het is dan aan te raden om een grondafval container te huren. Met een grondafval container kan je namelijk makkelijk en snel grondafval afvoeren. Hiermee bespaar je meerdere ritjes naar de gemeentelijke stortplaats!

Wij beschikken over verschillende grondafval container formaten die je kan huren, namelijk een grondcontainer 3m3 en grondcontainer 6m3. Je kan dus voor zowel kleine en grote hoeveelheden grond bij ons terecht.

Weet je niet wanneer je een kleine of grote grondafval container nodig hebt? In een grondcontainer 3m3 passen ongeveer 12,5 kruiwagens tot de rand gevuld met zand. Heb je meer nodig? Dan weet je dat je een grotere grondcontainer moet huren. Heb je de grondcontainer op korte termijn nodig? Dat is voor ons geen probleem. Wanneer je op werkdagen voor 16.00 uur een grondcontainer huurt, zullen wij ons best doen om deze minimaal 48 uur na bestelling te leveren! Zodra de grondcontainer is geplaatst, mag deze tot 4 weken op locatie blijven staan. Als de grondcontainer opgehaald kan worden, kan je gebruikmaken van onze ophaalservice. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. Zo kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Wanneer je container vol is, kan je ervoor kiezen om je grondafval container om te laten wisselen. Je kan dan een nieuwe grondafval container huren. Wij halen de volle container binnen 48 uur voor je op en plaatsen direct een nieuwe. Je kan in dit geval direct weer verder met het verzamelen van grondafval. Heb je vragen over wat je zojuist gelezen hebt? Stel deze dan gerust! Wij staan klaar om je te helpen.

Voorwaarden grondafval container huren

Bij het inzamelen en afvoeren van vervuilde grond is het noodzakelijk dat Afvalcontainers Korevaar uiterst veilig te werk gaat. Zo vragen wij je aandacht en tijd om de extra voorwaarden door te nemen die bij een grondafval container huren komen kijken.

  1. Na ontvangst van je bestelling plaatsen wij (binnen minimaal 48 uur) de grondcontainer op je gewenste locatie. Het is niet mogelijk om binnen 24 uur te leveren. Dit heeft te maken met het aanvragen van een afvalstroomnummer.
  2. Bovenstaande tarieven voor het afvoeren van een grondcontainer zijn leidend, mits de grond binnen het PFOA-gebied Binnen 48 uur ontvang je hierover meer informatie. Je hebt dan vrijblijvend de mogelijkheid om de grondcontainer te annuleren. Aan het afvoeren van grond binnen het PFOA-gebied zijn andere tarieven van toepassing.
  3. Je moet er rekening mee houden dat vervuilde grond niet is toegestaan in de grondafval container. Hierbij kan je denken aan: boomstronken, wortels, grind, olie, hout, plastic, etc. Voor houtafval en tuinafval kan je aparte containers huren.

Heb je vragen over de voorwaarden of ben je ergens niet zeker van? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zoeken het samen met je uit.

Goedkope grond container huren voor grond afvoeren bij Afvalcontainers Korevaar

Op verschillende locaties in Nederland is vervuilde grond aangetroffen. In deze gebieden kan de bodem zijn verontreinigd met gevaarlijke stoffen (PFOA/PFAS). Deze stoffen zijn schadelijk voor je gezondheid. Het kan invloed hebben op je immuunsysteem en op de voortplanting en ontwikkeling van het ongeboren kind. Mocht je in een gebied wonen waar vervuilde grond is aangetroffen, dan moet je aan de bel trekken. Wij kunnen dan namelijk onze grondcontainers leveren. Hier kunnen andere kosten aan verbonden zitten.

Naast onze goedkope prijzen ben je bij ons ook verzekerd van de beste service. Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen, gaan wij voor je aan de slag. De grondcontainer wordt op de door je opgegeven locatie geplaatst, zodat je makkelijk en snel de grondcontainer kan vullen. Bij ons kan je meer dan alleen grondafval containers huren. Wanneer je ook andere soorten afval wilt afvoeren dan kan je ook een andere goedkope container huren. Voor meer informatie hierover of over het huren van een grondcontainer kan je contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan je te woord voor al je vragen. Bij bijvoorbeeld houtafval of groenafval afvoeren dan kan je beter een houtcontainer huren of tuinafval container huren. En bij grofvuil, puin en bouwafval kan je een grofvuil container huren of restafval container huren, een puincontainer huren of een sloopafval container huren. Deze soorten afval kunnen namelijk niet worden afgevoerd in een grondafval container.

De voordelen van grond afvoeren met een grondafval container

Als je van plan bent om grond af te voeren, dan is het sterk aanbevolen om een grondafval container te huren. Het gebruik van een grondafval container biedt verschillende voordelen bij grondafval afvoeren. Het huren van een grondafval container is een eenvoudige oplossing. Door gebruik te maken van een grondafval container wordt het afvoeren van grondafval een een stuk eenvoudiger. Bij het huren van een grondcontainer is het belangrijk om de juiste grootte van de container te bepalen, afhankelijk van de hoeveelheid grond die je moet afvoeren.

Hoe werkt een afvalcontainer huren voor grond afvoeren?

Het huren van een grondcontainer is een handige oplossing voor grond afvoeren zonder gedoe en zorgen. Het proces van het huren van een grondcontainer is eenvoudig. Allereerst moet je de juiste grootte van de container bepalen, afhankelijk van de hoeveelheid grond die je moet afvoeren. Er zijn verschillende maten grondcontainers beschikbaar. Vervolgens kan je de container bestellen voor de gewenste datum, locatie en tijd. Bij Afvalcontainers Korevaar zorgen wij ervoor dat de grondcontainer op het gewenste moment bij je wordt geleverd. Nadat je de container hebt gevuld, kan je contact met ons opnemen en zullen wij de grond afvoeren naar een geschikte locatie. Het huren van een grondcontainer is een betaalbare, efficiënte en milieuvriendelijke manier voor grond afvoeren.