Toont alle 4 resultaten

Hout container huren

U kunt het beste een houtcontainer huren als u een klus op de planning heeft staan waarbij sloopwerkzaamheden komen kijken of bij het plaatsen van bijvoorbeeld nieuwe deuren of kozijnen. Bij Afvalcontainers Korevaar kunt u gemakkelijk en snel een houtcontainer huren in diverse containerformanten. Wij beschikken over een houtcontainer 3m³, een houtcontainer 6m³, een houtcontainer 9m³ en een houtcontainer 9m³ gesloten.

Er zijn een meerdere voordelen waarom u juist een houtcontainer bij Afvalcontainers Korevaar moet huren. Naast het feit dat u snel en voordelig een houtcontainer kunt huren via onze webshop, heeft u ook nog eens de keuze uit diverse houtcontainer formaten. Hiernaast plaatsen wij de houtcontainer op de door u aangegeven locatie, zodat u de houtcontainer gemakkelijk kunt vullen. Zodra u klaar bent met uw klus, of als uw container eerder vol is, komen wij het afval weer ophalen en verwerken. Hiermee levert u een bijdrage aan de circulaire economie. Wist u ook dat de houtcontainer maximaal 4 weken mag blijven staan? Dit is ook inbegrepen in de huurprijs!

Houtafval container huren

Een houtafval container huren was nog nooit zo makkelijk. Het enige wat u moet doen is van tevoren goed nadenken over de hoeveelheid houtafval dat u wil afvoeren. Wij adviseren altijd dat u een grotere houtafval container kiest dan u in eerste instantie denkt. Het komt namelijk vaak voor dat u meer houtafval heeft dan u van tevoren heeft berekend. Twijfelt u over het juiste formaat? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!

Wanneer u een houtafval container huurt, mag de houtafval container maximaal vier weken blijven staan. Hierna wordt er €2,- (exclusief btw) per dag inrekening gebracht. Afvalcontainers Korevaar komt de houtafval container ophalen als u het ophaalformulier indient. Natuurlijk kan de houtafval container ook eerder vol zijn, vanzelfsprekend halen wij deze graag weer bij u op.

Goedkope houtcontainer huren

Afvalcontainers Korevaar hanteert all-in prijzen, dit betekent dat wij de houtcontainer bij u op uw gewenste locatie plaatsen en vervolgens ook de (volle) houtcontainer met houtafval en sloophout weer komen ophalen om vervolgens naar onze centrale te brengen voor het recycleproces. Eventuele milieutoeslagen en verwerkingskosten nemen wij voor onze rekening. U leest het dus goed, een goedkope houtcontainer huren doet u daarom bij Afvalcontainers Korevaar!

Let wel op dat de houtcontainer tot maximaal 20 cm boven de containerrand beladen mag worden. Als het houtafval hoger dan 20 cm boven de containerrand is beladen – met een maximum van 60 cm – dan worden er extra kosten van € 25,00 (exclusief BTW) per 10 cm in rekening gebracht. Als de houtcontainer meer dan 60 cm boven de containerrand beladen is of niet verantwoord beladen is mag de chauffeur (vanwege veiligheidsredenen) weigeren om de houtcontainer af te voeren. Wij belasten dan een loze rit van € 75,00 excl. BTW door aan u.