Binnen de Korevaar Groep vallen diverse bedrijven binnen de afval & recycling sector. De Korevaar Groep is een echt familiebedrijf dat van oorsprong afkomstig is uit de Alblasserwaard. Samen met de bedrijven Recycling Centrale Korevaar, KoreNet en Korevaar Langerak richt Afvalcontainers Korevaar zich volledig op het recyclen en hergebruiken van afval tot herbruikbare grondstoffen.

20 jaar ervaring

In 2023 bestaat de afval tak van de Korevaar Groep alweer 20 jaar! Dankzij onze jarenlange ervaring en doordat wij meegaan met de laatste ontwikkeling op het gebied van afval & recycling kunnen wij je de beste dienstverlening bieden.

Dagelijks bedienen we, in het gebied van Rotterdam tot en met Den Haag en van Utrecht tot de Moerdijk honderden klanten zelfstandig. Dankzij onze samenwerking met diverse partijen in Nederland kunnen wij zelfs landelijke dekking voor jouw afvalinzameling verzorgen.

Heb je eenmalig een container nodig of op vaste frequentie? Wij helpen je graag, neem contact met ons op! Al het afval dat wij ophalen met een 3m3 container, 6m3 container of 9m3 container vervoeren wij naar onze eigen recycling centrale in Groot-Ammers.

Wist je dat wij 95% van al het afval hergebruiken? Zelfs het gedeelte wat naar de verbrandingsoven gaat, wordt hergebruikt als stadswarmte in de regio Drechtsteden!

Onze Certificaten:

Bedrijven binnen de Korevaar Groep

Recycling Centrale Korevaar

Recycling Centrale Korevaar is de afvalinzamelaar en verwerker van de regio Alblasserwaard en omstreken. Het inzamelen en verwerken van afval sluit perfect aan bij de activiteiten van de Korevaar Groep. Ontvang je graag advies over afvalmanagement en plaagdierbestrijding? Neem contact op met Recycling Centrale Korevaar! Korevaar streeft er naar om je volledig te ontzorgen op het gebied van afvalmanagement, plaagdiermanagement en reiniging. Hierbij kiezen zij voor de milieuvriendelijkste opties en staat duurzaamheid centraal.

0184-60 29 92

Korevaar Langerak

In de gemeente Molenlanden ligt de plaats Langerak waar het asbest- en bodemsaneringsbedrijf van de Korevaar Groep is gevestigd. Naast asbest en bodemsanering is Korevaar ook gespecialiseerd in circulair slopen. Korevaar beschikt over vakkundig en juist geschoold personeel, die dankzij jarenlange kennis en ervaring kan helpen met veilige asbest- en bodemsanering. Dankzij de inmiddels 25 jaar ervaring in deze branche kan je ervan uitgaan dat ieder project volgens de gemaakte afspraken en conform de wettelijke eisen en regels op deskundige wijze wordt uitgevoerd!

0184-60 26 26

KoreNet

In Groot-Ammers is het sorteer- en bewerkingsbedrijf KoreNet gevestigd. Al het afval dat vrij komt uit de projecten van Recycling Centrale Korevaar en Korevaar Langerak wordt hiernaartoe gebracht. Op het terrein in Ammers wordt bedrijfsmatig én particulier afval opgewerkt naar herbruikbare grondstoffen en materialen. KoreNet is het afvalbrengstation voor bedrijven. Op het terrein van KoreNet zijn tevens 2e Kans Bouwmaterialen en de particuliere milieustraat gevestigd.

0184- 60 24 72

2e Kans Bouwmaterialen

Bij 2e Kans Bouwmaterialen tilt de Korevaar Groep het recyclen naar een hoger niveau. Waar KoreNet op haar milieustraat afval omzet naar herbruikbare grondstoffen, geeft 2e Kans Bouwmaterialen materialen na een zorgvuldige voorsortering (bouw)materialen een tweede kans. Dit doen zij door het inzetten van de juiste mensen op de juiste plek binnen het recycleproces. Ze maken de materialen gereed, zodat ZZP’ers en particulieren met duurzame materialen en tegen scherpe tarieven met hun project van start kunnen gaan.

06- 13 84 10 93