Toont alle 4 resultaten

Puincontainer huren

Kies direct voor een puincontainer huren bij een klus waarbij veel puinafval vrijkomt. Ga je bijvoorbeeld jouw eigen badkamer verbouwen of een muurtje openbreken? Bij puinafval kan je denken aan metselpuin, (bak)stenen, grindtegels of dakpannen. Met een puincontainer hoef je niet meer te sjouwen met puinzakken om deze vervolgens weer uit te laden op de gemeentewerf. Zoals bij veel gemeenten kan je slechts een paar keer per jaar je afval storten dus dien je hier rekening mee te houden.

Het maakt niet uit hoe groot je klus of project is, Afvalcontainers Korevaar beschikt over diverse formaten namelijk een puincontainer 3m3, puincontainer 6m3, puincontainer 9m3 en puincontainer 9m3 gesloten.

Puin afvoeren

Wil je puin afvoeren? Kies dan voor een puincontainer huren bij Afvalcontainers Korevaar. Wij hanteren scherpe all-in prijzen in onze webshop. De kosten voor het plaatsen en afvoeren van de puincontainer en het verwerken van het afval zijn hierbij inbegrepen.

Let wel op dat de puincontainer tot maximaal 20 cm boven de containerrand beladen mag worden. Als het puinafval hoger dan 20 cm boven de containerrand is beladen – met een maximum van 60 cm – dan worden er extra kosten van € 25,00 (exclusief BTW) per 10 cm in rekening gebracht. Als de puincontainer meer dan 60 cm boven de containerrand beladen is of niet verantwoord beladen is mag de chauffeur (vanwege veiligheidsredenen) weigeren om de puincontainer af te voeren.

Goedkoop een puincontainer huren

Er zijn een aantal voordelen waarom je een puincontainer bij ons zou moeten huren. Naast het feit dat je snel en goedkoop een puincontainer kan huren in onze webshop heb je ook nog eens de keuze uit diverse puincontainer formaten. Hiernaast plaatsen wij de puincontainer op de door je aangegeven locatie, zodat je de puincontainer gemakkelijk kan vullen. Zodra je klaar bent met je klus, of als je container eerder vol is, komen wij de puincontainer weer ophalen en verwerken wij al het afval. Hiermee draag je bij de circulaire economie. Wist je ook dat de puincontainer maximaal 4 weken mag blijven staan? Dit is tevens inbegrepen in de huurprijs. Een goedkope puincontainer huren doe je daarom bij Afvalcontainers Korevaar!

De voordelen van puin afvoeren met een puincontainer

Als je van plan bent om puin af te voeren, is een puincontainer huren absoluut aan te raden. Het gebruik van een puincontainer biedt een groot aantal voordelen bij het afvoeren van puin. Het huren van een puincontainer is een efficiënte, veilige, milieuvriendelijke, kostenbesparende en eenvoudige oplossing. Door gebruik te maken van een puincontainer wordt het afvoeren van puin een moeiteloze klus.

Hoe werkt een puinafval container huren?

Een puinafval container huren is een eenvoudig proces dat je kan helpen om puin gemakkelijk en efficiënt af te voeren zonder gedoe en zorgen. De eerste stap bij het huren van een puinafval container is het bepalen van de juiste grootte van de container. Puincontainers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van de hoeveelheid puin die je moet afvoeren. Bestel de container voor de gewenste datum, locatie en tijd. Afvalcontainers Korevaar zorgt ervoor dat de puinafval container op het gewenste moment wordt geleverd. Nadat je de container hebt gevuld, neem je contact op en zullen we het puin naar een geschikte locatie afvoeren.

Wanneer je ook andere soorten afval wilt afvoeren dan kan je ook een andere goedkope container huren. Voor meer informatie hierover of over het huren van een puinafval container kan je contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan je te woord voor al je vragen. Bij bijvoorbeeld grondafval, houtafval of grofvuil dan kan je beter een houtcontainergrond container huren of grofvuil container huren. En je kan ook groenafval afvoeren en een container huren voor tuinafval. Of bij bouwafval huur je een bouwafval container. Deze soorten afval kunnen namelijk niet worden afgevoerd in een puinafval container.