Toont alle 4 resultaten

Puincontainer huren

Kies direct voor een puincontainer huren bij een klus waarbij veel puinafval vrijkomt. Gaat u bijvoorbeeld uw eigen badkamer verbouwen of een muurtje openbreken? Bij puinafval kunt u denken aan metselpuin, (bak)stenen, grindtegels of dakpannen. Met een puincontainer hoeft u niet meer te sjouwen met puinzakken om deze vervolgens weer uit te laden op de gemeentewerf. Zoals bij veel gemeenten kunt u slechts een paar keer per jaar uw afval storten dus dient u hier rekening mee te houden.

Het maakt niet uit hoe groot uw klus of project is, Afvalcontainers Korevaar beschikt over diverse formaten namelijk een puincontainer 3m³, puincontainer 6m³, puincontainer 9m³ en puincontainer 9m³ gesloten.

Puinafval afvoeren

Bent u van plan om veel puin af te voeren? Kies dan voor een puincontainer huren bij Afvalcontainers Korevaar. Wij hanteren scherpe all-in prijzen in onze webshop. De kosten voor het plaatsen en afvoeren van de puincontainer en het verwerken van het afval zijn hierbij inbegrepen.

Let wel op dat de puincontainer tot maximaal 20 cm boven de containerrand beladen mag worden. Als het puinafval hoger dan 20 cm boven de containerrand is beladen – met een maximum van 60 cm – dan worden er extra kosten van € 25,00 (exclusief BTW) per 10 cm in rekening gebracht. Als de puincontainer meer dan 60 cm boven de containerrand beladen is of niet verantwoord beladen is mag de chauffeur (vanwege veiligheidsredenen) weigeren om de puincontainer af te voeren.

Goedkope puincontainer huren

Er zijn een aantal voordelen waarom u een puincontainer bij ons zou moeten huren. Naast het feit dat u snel en voordelig een puincontainer kunt huren in onze webshop heeft u ook nog eens de keuze uit diverse puincontainer formaten. Hiernaast plaatsen wij de puincontainer op de door u aangegeven locatie, zodat u de puincontainer gemakkelijk kunt vullen. Zodra u klaar bent met uw klus, of als uw container eerder vol is, komen wij de puincontainer weer ophalen en verwerken wij al het afval. Hiermee draagt u bij de circulaire economie. Wist u ook dat de puincontainer maximaal 4 weken mag blijven staan? Dit is tevens inbegrepen in de huurprijs. Een goedkope puincontainer huren doet u daarom bij Afvalcontainers Korevaar!