Toont alle 4 resultaten

Tuinafval container huren

Is het tijd voor een nieuwe tuin? Wil je aan de slag met een flinke snoeibeurt of worden delen van uw tuin aangepakt? Dan kan er onbewust toch snel veel tuinafval ontstaan. Onder tuinafval vallen onder andere grote hoeveelheden struiken, plantenresten, takken, snoeiafval, boomstammen, hooi en stro.

Afhankelijk van de hoeveelheid tuinafval uw klus met zich meebrengt, biedt Afvalcontainers Korevaar de juiste tuinafval container. Zo kunt u bij ons een tuinafval container 3m³ huren, tuinafval 6m³ huren, tuinafval 9m³ huren of een tuinafval 9m³ gesloten huren. Wanneer u twijfelt of het juiste formaat kunt u gratis contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag op weg om de juiste tuinafval container te bestellen! Het is namelijk belangrijk dat u de tuinafval container niet te ver maximaal 20 cm boven de containerrand beladen mag worden. Als het tuinafval hoger dan 20 cm boven de containerrand vult – met een maximum van 60 cm – want dan worden er extra kosten van € 25,00 (exclusief BTW) per 10 cm in rekening gebracht. Als de tuinafval container meer dan 60 cm boven de containerrand beladen is of niet verantwoord beladen is mag de chauffeur (vanwege veiligheidsredenen) weigeren om de tuinafval container af te voeren.

Tuinafval container

Bij Afvalcontainers Korevaar kunt u voor de beste prijs een tuinafval container huren. Het enige wat u hoeft te doen is het juiste formaat tuinafval container kiezen die past bij uw klus en wij verzorgen de rest! Zodra wij uw bestelling in goede orde hebben ontvangen, gaan wij voor u aan de slag. Wanneer u op werkdagen voor 16.00 uur uw bestelling plaatst zorgen wij ervoor dat u de tuinafval container al de volgende werkdag geleverd krijgt!

Goedkope tuinafval container huren

Naast onze snelle service profiteert u ook van onze scherpe prijzen voor het huren van een tuinafval container. De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van het formaat dat u nodig heeft voor u klus. Wist u bijvoorbeeld dat wij de tuinafval container kosteloos komen plaatsen en vervolgens ook weer ophalen? Hiernaast betaalt u geen borg en nemen wij de kosten voor onze rekening indien er milieutoeslagen bijkomen. Kortom, u ontvangt van ons de best mogelijk prijs. Daarom kiest u voor een tuinafval container huren bij Afvalcontainers Korevaar!