Toont alle 4 resultaten

Tuinafval container huren

Is het tijd voor een nieuwe tuin? Wil je aan de slag met een flinke snoeibeurt of worden delen van uw tuin aangepakt? Dan kan er onbewust toch snel veel tuinafval ontstaan. Onder tuinafval vallen onder andere grote hoeveelheden struiken, plantenresten, takken, snoeiafval, boomstammen, hooi en stro.

Afhankelijk van de hoeveelheid tuinafval uw klus met zich meebrengt, biedt Afvalcontainers Korevaar de juiste tuinafval container. Zo kunt u bij ons een tuinafval container 3m³ hurentuinafval 6m³ hurentuinafval 9m³ huren of een tuinafval 9m³ gesloten huren. Wanneer u twijfelt of het juiste formaat kunt u gratis contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag op weg om de juiste tuinafval container te bestellen! Het is namelijk belangrijk dat u de tuinafval container niet te ver maximaal 20 cm boven de containerrand beladen mag worden. Als het tuinafval hoger dan 20 cm boven de containerrand vult – met een maximum van 60 cm – want dan worden er extra kosten van € 25,00 (exclusief BTW) per 10 cm in rekening gebracht. Als de tuinafval container meer dan 60 cm boven de containerrand beladen is of niet verantwoord beladen is mag de chauffeur (vanwege veiligheidsredenen) weigeren om de tuinafval container af te voeren.

Tuinafval container huren

Bij Afvalcontainers Korevaar kunt u voor de beste prijs een tuinafval container huren. Het enige wat u hoeft te doen is het juiste formaat tuinafval container kiezen die past bij uw klus en wij verzorgen de rest! Zodra wij uw bestelling in goede orde hebben ontvangen, gaan wij voor u aan de slag. Wanneer u op werkdagen voor 16.00 uur uw bestelling plaatst zorgen wij ervoor dat u de tuinafval container al de volgende werkdag geleverd krijgt! Wanneer moet u een container voor tuinafval huren? Een container voor tuinafval is niet geschikt voor elk soort afval, daarom moet u er rekening mee houden dat u de tuinafval container enkel gebruikt voor tuinafval. Wanneer u de container op de juiste manier gebruikt, dan kunnen wij ervoor zorgen dat deze tuinafval op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt. Dit afval kan namelijk een nieuw leven krijgen. Op deze manier reduceren wij de uitstoot. Wanneer u bij ons een tuinafval container huurt, kunt u uw tuinaval kwijt en tegelijkertijd bent u milieuvriendelijk bezig. Heeft u vragen over het huren van een tuinafval container? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Goedkope tuinafval container huren

Naast onze snelle service profiteert u ook van onze scherpe prijzen voor het huren van een container voor tuinafval. De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van het formaat dat u nodig heeft voor u klus. Wist u bijvoorbeeld dat wij de tuinafval container kosteloos komen plaatsen en vervolgens ook weer ophalen? Wanneer wij de container komen brengen, verwachten dat u aanwezig zult zijn. Tijdens het ophalen van container hoeft u er niet bij te zijn. Uw tuinafval container wordt na 4 weken opgehaald. Natuurlijk kan de container ook eerder opgehaald worden. Wanneer uw container vol is, kunt u contact met ons opnemen. Dan halen wij de container voor u op en als u het graag wilt, plaatsen we ook meteen nieuwe container. Hiernaast betaalt u geen borg en nemen wij de kosten voor onze rekening indien er milieutoeslagen bijkomen. Kortom, u ontvangt van ons de best mogelijk prijs. Daarom kiest u voor een tuinafval container huren bij Afvalcontainers Korevaar!

Bij Afvalcontainers Korevaar kunt u niet alleen een container voor tuinafval huren, maar u kunt bouwafval containers, grofvuilcontainers, grond containers, hout containers en puincontainers huren. Wij verhuren onze containers door het hele land, dus u hoeft er niet bang voor te zijn dat uw woonplaats niet beschikbaar is. Wij brengen de containers naar de gewenste locatie, ongeacht waar dit is. Bent u geïnteresseerd in het huren van een tuinafval container? Dan kunt u een kijkje nemen op onze webshop. Hier vindt u de perfecte container voor u!